Stop-Detaje të reja për korrupsionin e gjyqtarit Roland Hysi, nis procedimi penal.(09.01.2019)


Një ditë më parë, “Stop” transmetoi skandalin e gjyqtarit të gjykatës së Fierit, Roland Hysi dhe psikologes Elona Mecani. Sot Prokuroria e krimeve të rënda nisi procedimin penal për ta. Reagim pati edhe nga KLGJ, institucioni i sapongritur. Por në emisionin e sotëm shfaqen të tjera detaje “pikante” të kërkesave të gjyqtarit Hysi, për raport seksual me gruan, që kishte cështje me të dhe kërkonte thjesht kujdestarinë e vajzës së saj.

Të Fundit