Stop- Denimi i Ergys Kolaverit, prinderit bejne thirrje per marrjene e provave! (11.07.2019)

Në 26 dhjetor 2018, emisioni “Stop” transmetoi rastin e Ergys Kolaverit, i cili vuan dënimin, i akuzuar për një vrasje.Në 30 korrik 2016, rreth orës 16.30 ndodhi një incident në afërsi të burgut të Vaqarrit.Një i burgosur u plagos me armë zjarri dhe prokuroria fajësoi për këtë shtetasin Ergys Kolaveri.Gjithë akuza u ngrit, me arsyetimin, se Kolaveri kishte ngatërruar objektiv, duke tentuar eleminimin e Gazmir Dacit, për t’u hakmarrë për vrajsen e të vëllait.Prindërit e Ergysit thonë, se djali i tyre nuk ka lidhje me ngjarjen e megjithatë, është dënuar me 30 vjet burgim për tentativë vrasjeje.”Stop” solli në dhjetor pamjet e vendit, ku ndodhej Ergys Kolaveri në kohën, kur ka ndodhur incidenti pranë burgut të Vaqarrit.Eksperti kriminalistik Artan Rexhepi,bëri ekspertimentin, për të shkuar nga aty, ku shfaqet Ergysi e deri në burgun e Vaqarrit, por rezultoi, se i akuzuari nuk mund të ndodhej aty në momentin e ngjarjes.Prindërit e Ergysit bëjnë sërish thirrje, që të merren të plota provat për fajësimin e të birit, që ai të mos vuajë pa të drejtë dënimin për një krim, që sipas tyre, nuk e ka kryer kurrë.

Të Fundit