Stop-Debat televiziv/ Mark Marku: Deputeteve dhe m… po t’u japesh e hani! (30.05.2019)


Ish deputeti demokrat Mark Marku, u shpreh në një debat televiziv përballë Ervin Bushatit dhe Alfred Pezës, se ata edhe m…t, po t’u japin, janë gati ta hanë.

Të Fundit