Stop – Cfare eshte SPAK dhe BKH?Flasin qytetaret! (03.09.2019)

Renaldo u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur, se cfarë kuptojnë me Spak e BKH.Shumica dinë, se do të ndëshkohen politikanët e korruptuar, por vetëm kaq.

Të Fundit