Stop-Betimi i deputetëve të rinj, Lefter Maliqi “zë vendin” e Bashës. (13.03.2019)

Në parlament u betuan sot edhe 7 deputetë të rinj opozitarë, mes të cilëve edhe Lefter Maliqi. Ky i fundit tha, se lëvizja e deputetëve majtas e djathtas ka ndodhur dhe është duartrokitur gjithmonë.

Të Fundit