Stop – Besa Shahini emerohet ministre e shendetesise/8 marsi i grave ne Tirane! (10 mars 2020)

Ministrja e arsimit, Besa Shahini duket, se ka ngatërruar pak detyrën nën presionin e përhapjes së koronavirusit.Ndërsa fliste për pezullimin e procesit mësimor, Shahini është ndalur më gjatë në masat e higjenës, që duhet të ketë parasysh cdo person, për të parandaluar virusin e rrezikshëm. Për shkak të koronavirusit, kaloi disi pa atmosferë 8 marsi, festa e grave. Por Klintoni ka dalë nëpër Tiranë dhe ka pyetur gra e burra për këtë festë dhe dhuratat e ditës së shënuar.

Të Fundit