Stop-Basha-Kryemadhi: Qeveria është e vdekur, opozita nuk bën më zjarrfikësen. (17.01.2019)

Opozita braktisi seancën dhe Lulzim Basha e Monika Kryemadhi thanë, se qeveria ka shpallur vdekjen e opozita nuk do të bëjë më zjarrëfikësen e saj.

Të Fundit