Stop-Aplikon per ndihme ekonomike, por meson se ka biznes prej 14 vitesh.(03.05.2019)

Historia e rradhës ka të bëjë me ankesën e qytetarit Rrahman Marku.Ai tregon, se i është shkurtuar vendi i punës, e për pasojë i është dashur të aplikojë për ndihmë ekonomike. Ndërsa kërkoi një vërtetim, që nuk ka biznes, i rezultoi e kundërta, ka një biznes prej 14 vjetësh, për të cilin, as që është në dijeni.Në këtë moment nisi kalvari, nëpër dyert e institucioneve, pasi i rrezikohet ndihma ekonomike dhe duhet të paguajë detyrimet e biznesit.Rrahmani tregon, se me personin, që ka biznesin kanë të ndryshëm emrin e babait dhe firmën e hedhur në dokumenta.Sipas një informacioni nga QKB, na u tha, se zoti Rrahman Marku, nuk është paraqitur asnjëherë, për ta regjistruar apo për të përditësuar biznesin, për të cilin ngarkohet me detyrime.Gazetarja e emisionit “Stop” iu drejtua drejtorisë rajonale të tatimeve dhe drejtorisë së shërbimit të tatimpaguesve, ku sqarojnë,se me disa dokumenta, përfshirë vërtetimin e njësisë administrative për emrin e të atit, problemi do të marrë zgjidhje.

Të Fundit