Stop – Aksioni antidroge Shqiperi-Itali dhe kapja e 7 tone dorge me breshke! (30 Qershor 2020)

Një aksion i përbashkët mes policisë shqiptare, Spak-ut dhe antimafias italiane bënë të mundur arrestimin e 37 personave dhe kapjen e një sasie droge me vlerë 40 milionë euro.Një tjetër aksion tregon, se kapet një sasi prej 7 tonë droge përmes një breshke të pajisur me gps.Në vend institucionet,që duhet të ekzaminojnë, ndjekin e kurojnë coronavirusin, janë shndërruar në vatra të përhapjes së tij. Kështu është mbyllur drejtoria e shëndetit publik në Durrës. Po kështu janë gjetur rate në shtëpinë e foshjes Durrës, një edukatore në Lezhë e një mjek në QSUT.

Të Fundit