Stop – 30 vjet nga 2 korriku i ambasadave mbyllen kufijte/batuta parlamentare! (2 Korrik 2020)

Sot mbushen plot 30 vjet nga vala e parë e eksodit të shqiptarëve, të cilët rrëzuan dyert e ambasadave perëndimore në Tiranë, në kërkim të lirisë dhe një jete më të mirë. Por si për irani, pas 30 vjetësh, Europa na ka mbyllur sërish dyert si vend i rrezikshëm në përhapjen e pandemisë së covid 19.Si cdo të enjte edhe sot u mblodh parlamenti dhe nuk munguan debatet e batutat mes deputetëve të mazhornacës dhe opozitës.

Të Fundit