Stop – 3 vjet stop, shtëpi të ndërtuara e njerëz të ndihmuar! (04 janar 2019)

Një drejtues automjeti ankohet në “Stop”, se policia në Shqipëri e gjobit për kalimin tranzit Shqipëri-Kosovë, edhe pse ka një marrëveshje mes dy vendeve që nga qershori 2016.Në një video, shoferi debaton me shefin e policisë dhe i tregon marrëveshjen, por ky i fundit thotë, se njeh vetëm kodin rrugor të Edi Ramës.Madje njëri prej shoferëve thotë, se është bombarduar me gjoba, edhe pse ka fituar edhe me vendim gjykate.Për këtë rast, i jemi drejtuar Ministrisë së Infrastukturës dhe Energjisë dhe morëm përgjigjen, se kompetenca për licensat e linjave të trasportiti i ka kaluar Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.Ndërsa kjo e fundit thotë, se në linjën në fjalë duhet të ketë vetëm një operator…?!

Të Fundit