Star Micro Credit, mashtrimi me kredinë e qytetares dhe gjoba abuzive 17 tetor 2018

Albana Lici tregon në “Stop” problemin e saj me një kredi të pashlyer. Për shkak, se nuk pati mundësi të paguante rregullisht vitin e fundit, kredia e keqe u ble nga shoqëria financiare Star Micro Credit prej Raiffeisen Bank.Pasi bëri marrëveshje me Star, Albana nisi të bënte shlyerjen, por dikur e njoftuan, se nuk ishte paguar një muaj, ndaj e gjobitën me 1 milionë lekë të vjetra,edhe pse ai muaj rezulton i paguar me faturë në bankën Alfa.Ekspertja Ardiana Kalaja, shpjegon shkeljet e bëra në këtë histori.

Të Fundit