“Spiunët rusë i hajmë me dhëmbë ne” veteranët festojnë 80 vjetorin e festës së Pezës

Të premten u festua 80 vjetori i Konferencës së Pezës të vitit 1942. Ne ishim aty dhe takuam shumë veteranë e nostalgjikë të kohës. Të moshuarit ishin shtruar me të ngrëna e të pira dhe ia morën këngëve partizane të Luftës Antifashiste Nacional Clirimtare.

Të Fundit