Spitali i Korcës shkel udhëzimin e Ministrisë, autoambulanca pa mjek. 4 prill 2018

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka nxjerrë një udhëzim, sipas të cilit, autoambulancat duhet të dalin për urgjenca të shoqëruara nga ekipi i përbërë nga mjeku, infermieri dhe shoferi.Por “Stop” ka konstatuar, se në Spitalin rajonal të Korcës, ky udhëzim nuk zbatohet për shkak të mungesës së mjekut.Drejtori Agron Kurro, thotë, se në institucionin shëndetësor që ai drejton, ka mungesë personeli, por problemi sipas tij, do të zgjidhet.

 

Të Fundit