Solidariteti/shqiptare nga e gjithe bota sigurojne age per Sabri Ceken-Stop-2 Shkurt 2021

Rasti i Sabri Cekës nga Elbasani është i njohur nga të gjithë. Teksa shteti nuk ia mundësoi aget e domosdoshme, që ai të marrë medikamentet për hemofilinë A, zemërgjerësia e shqiptarëve i siguroi atij age për plot 2 vjet.Ne shkuam t’i dorëzojmë dy pakot e radhës.Njëra prej tyre erdhi nga Franca me dhuruese Lada Remila dhe tjetra nga një shqiptar tjetër jashtë atdheut.Sabriu falënderoi dërguesit dhe të gjithë shqiptarët, që, sic thotë ai, e kanë vënë dorën në zemër për të.

Të Fundit