Solidaritet e bamirësi në “Stop” 11 qershor 2018

Pak ditë më parë “Stop” transmetoi rastin e të riut Genci Krashi, i cili në moshën 16-vjecare humbi dy gjymtyrë, këmbën dhe krahun e djathtë. “Fundjava ndryshe” dhe një grup studentësh honaldezë, ndihmuan Gencin për proteza, në mënyrë që ai të mund të lëvizë i pavarur.Gjatë fundjavës që lamë pas, Komuniteti Mysliman shqiptar dhe Medreseja, përmes emisionit “Stop” shpërndanë ndihma për familjet në nevojë me rastin e Natës së Kadrit.

Të Fundit