Soldariteti/ Stop e Fundjave ndryshe plotesojne amanetin e Elones se ndjere-Stop-15 Korrik 2021

Elona Kuburja, 13-vjeçarja e cila preku zemrat e gjithë shqiptarëve, ndërroi jetë në shtator të 2019-ës. Ajo vuante nga një sëmundje e rëndë, që nga lindja. Në gusht të po atij viti fondacioni “Fundjavë Ndryshe” bëri thirrjen për ndihmë në mënyrë, që Elona të kurohej jashtë shtetit. Në një kohë rekord u arrit dërgimi i saj në Turqi. Por, me gjithë përpjekjet e stafit mjekësor, Elona nuk arriti t’ia dalë.Vec kësaj fatkeqsie, tërmeti i 26 nëntorit, shkatërroi shtëpinë e vjetër të familjes Koburja, duke i lënë dy prindërit dhe 3 vajzat e vogla në qiell të hapur.
Shtëpia ishte dhe amaneti i Elonës së ndjerë pak para se të ndërronte jetë. Emisioni “Stop”, “Fundjavë Ndryshe” së bashku me donatorin Philip Morris i dhuruan familjes një shtëpi të re në Tiranë. Veç shtëpisë, “Fundjavë Ndryshe” është kujdesur edhe për shkollimin e vajzave të vogla, ndërsa vazhdon mbështetja për çdo nevojë të familjes.

Të Fundit