Skandali, denohet dy here per te njejtën veper, pala shqiptare nuk informoi! 14 nëntor 2018

Në vitin 2003 me informacione nga shteti italian, ra në pranga në Shqipëri një bandë, për kultivim dhe tregtim lëndësh narkotike.Mes të arrestuarve ishte dhe Shkëlqim Sufja nga Lezha.Gjykatat shqiptare e dënuan me 12 vjet heqje lirie Shkëlqimin dhe ky i fundit e bëri dënimin të plotë.Por në maj 2018, pas 6 vjetësh në liri, Shkëlqimi i arrestua sërish me kërkesë ekstradimi nga shteti italian. Gjithcka ndodhi, sepse pala shqiptare nuk informoi shtetin fqinj për dënimin e kryer nga Shkëlqim Sufja.Shkëlqimi nga burgu i Shën Kollit dhe bashkëshortja e tij ceke, Pavla Prokopova Sufja, shpjegojnë situatën për emisionin “Stop”.Shkeljet në këtë rast, i shpjegon edhe avokati Clirim Gjata.

 

Të Fundit