Sihariqi i Ramës për rritjen e pensioneve dhe protesta e minatorëve 13 qershor 2018

Nga qyteti i Durrësit kryeministri Rama dha “sihariqin” për 665 mijë pensionistë. Duke filluar nga 1 korriku, pensionet e tyre do të rriten me plot 2.8 përqind. Minatorët protestuan sot para kryeministrisë, duke kërkuar miratimin e statusit të tyre. Ata thanë, se pas timonit, Rama mund të marrë edhe fyellin, por të ndryshojë melodinë.

Të Fundit