“Si zemra e ish të dashurit” Çfarë dinë qytetarët për “black friday”

Sot është ajo, që njihet si e premtja e zezë.Gazetari i “Stop” ka dalë në rrugët e Tiranës dhe ka zhvilluar intervista plot humor për “black Friday”. Sa e njohin shqiptarët këtë ditë dhe domehtënien e saj.

Të Fundit