Si e mbylli ndertuesja Hoxholli çeshtjen në prokurori dhe në polici?! 1 nëntor 2018

Nndërtuesja Hoxholli hoqi qepenat e dyqanit të blerë nga Bujari Nallbani dhe zhduku mallin më vlerë 10 mijë euro.Ky i fundit njoftoi forcat e komisariatit numër 6, por në mirëbesim i thanë, se forca e tyre është e kufizuar, pasi Vjollca Hoxholli ka rritur të mbyllë cështjet në prokurori e polici.

Të Fundit