“Shumë urime për Lul Bashën” nga kongresi i PS

Të shtunën PS-ja organizoi Kongresin e jashtëzakonshëm, në një datë, që përkoi edhe me 30 vjetorin e saj dhe ditëlindjen e kreut demokrat Lulzim Basha.

Të Fundit