Shqiptari që jeton prej vitesh në Itali, vë dorën në zemër dhuron për “Shtepinë e të Moshuarve”

Nismës sonë për të ndihmuar familje në nevojë, i është bashkuar Ilirjan Manushi, i cili jeton prej vitesh në Itali. Me rastin e festës së Bajramit ai ka dhuruar 500 euro për Shtëpinë e të Moshuarve Kavajë.Neritan Bajaziti, drejtuesi i Shtëpisë së të moshuarve falenderon qytetarin dhe emisionin Stop.

Të Fundit