Shqiptaret jane alergjik ndaj fjaleve “me fal” e “faleminderit”

Në pjesën e parë të emisionit kemi realizuar intervista me qytetarët e Tiranës, të cilët i kemi pyetur, a thonë shpesh “më fal”. Cila është mënyra e shqiptarëve për të kërkuar falje. Në përgjigjet e të intervistuarve nuk mungojnë batutat dhe humori.

Të Fundit