Shqiptarët i besojnë televizjonit, por jo shëndetësisë së rilindur…?! 29 mars 2018

Në një studim të fundit të EBU-së, Shqipëria rezulton vendi i tretë në Europë, për besueshmërinë ndaj televizionit. Më pas shfaqim një video, që ka mbërritur në redaksinë e emisionit “Stop”, ku duken qartë pamjet e urgjencës së Tiranës, lavanterisë, vendit, ku priten qytetarët dhe më e rëndësishmja, mungesa e pajisjeve bazike në autoambulanca.

Të Fundit