Shqiptare nga e gjitha bota ndihmojne me Age, qytetarin Sabri Ceka – Stop – 27 Nentor 2020

Për të dytën herë radhazi pas transmetimit në “Stop”,qytetarit Sabri Ceka, i cili vuan nga hemofilia a, dhe ka mungesë të port-ageve i kanë ardhur aget e duhura nga shumë qytetarë.Serxhio Prelashi, një qytetar me origjinë nga Elbasani, po prej vitesh jeton në Francë ka dhuruar rreth 150 age për Sabriun. Një qytetar, që kërkon të mos identifikohet, ka dhuruar age dhe 50 euro.Një tjetër qytetar nga Tirana, ka dhuruar age për 2 javë age.

Të Fundit