Shprehjet me te cuditshme ne fjalorin e gjuhes shqipe, si i kuptojne qytetaret-Stop-21 Maj 2021

Shumë fëmijë janë argëtuar me nisjen e emisionit “Stop” dhe janë filmuar, duke imituar drejtuesit te programit dhe velinat tona.Klintoni u është drejtuar qytetarëve, duke i pyetur a i dinë dhe si i kuptojnë shprehje të vecanta e të cuditshme të fjalorit të gjuhës së sotme shqipe. Nuk mungojnë përgjigjet plot humor nga ana e qytetarëve.

Të Fundit