Shpikja turistike ne Bordo te Frances dhe pamjet qe ofron Vlora e Durresi-Stop-10 Qershor 2021

Në Bordo të Francës ka nisur të qarkullojë një tramvaj turistik, që ka imituar ekzaktësisht një shishe vere nga kjo zonë.Më pas transmetojmë video nga zonat turistike në Shqipëri, që nga Durrësi e Vlora e deri tek lumi i Gjanicës, që ofrojnë për banorët e turistët plehra e ndotje në nisja të sezonit të pushimeve.

Të Fundit