Shpikja e shatervanit ne Bathore dhe video te tjera “Made in Albania”

Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre duke kërcyer e duke u argëtuar me fillimin e emisionit “Stop”.Makinat e aksidentuara janë grumbulluar përpara Ministrisë së Kulturës në zonën e Kinostudios në Tiranë.Në Ersekë tymi i qofteve përhapet nga një lokal i improvizuar në katin e parë të një pallati banimi.Në lumin Shkumbin vazhdon të ketë aktivitet grryerje dhe hedhje të inerteve. Në Bathore është improvizuar një shatërvan nga rrjedhja e tubave të ujit. Janë këto disa nga situatat, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit