Shpallen fituesit e rubrikes “Rri ne shtepi rri me Stop”!

Gjatë periudhës së karantinës emisioni “Stop” prezantoi nismën “rri në shtëpi-rri me Stop”, duke u sugjeruar të gjithë prindërve, që t’u mbushnin kohën fëmijëve të tyre, duke zhvilluar talentet e tyre, në kushtet e izolimit.Me qindra video mbërritën në redaksinë tonë dhe shumë prej tyre janë transmetuar në program të premteve.Sot në lidhje me emisionin është 8 vjecari nga Elbasani Erno Samurri, interpretimi i të cilit në violincel, mori shumë pëlqime dhe u rendit në vendin e tretë të klasifikimit tonë.Erno tregon më shumë për pasionin e tij, në lidhje me skype me Saimirin e Gentin.

Të Fundit