Shkon për intervistat e 1 qershorit, gazetari ngel pa fjalë nga fëmijet!

Sot është 1 qeshori, dita e Fëmijëve. Ne ishim në rrugët dhe sheshet e kryeqytetit, për të parë atmosferën e festës së të vegjëlve. Nuk mungojnë situatat dhe intervistat komike në këtë ditë.

Të Fundit