Shëndetësia falas, apo me lekë dhe e skaduar?!… 8 maj 2018

Shëndetësia falas, apo me lekë dhe e skaduar?!…

Një ditë më parë, një qytetar nga Lezha i tha kryeministrit Rama, se shëndetësia falas mund të jetë vetëm për të, pasi qytetarët vdesin,nëse nuk kanë para.”Stop” sjell një video nga shërbimi shëndetësor Durrës, ku duket, se serumi është i skaduar.

Të Fundit