Shën Valentini i rrallë në Tiranë, Stop bashkon zemrat vetmitare-Stop-16 Shkurt 2021

Të dielën u festua Shën Valentini në kryeqytet në një atmosferë shumë të pazakontë mes borës, që kishte zbardhur gjithcka dhe izolimit për shkak të pandemisë Covid 19.Klintoni pyeti qytetarët për festën dhe bashkoi me shigjetën Kupidit zemrat vetmitare.

Të Fundit