Shembet çatia ku po punonte, shqiptari në Maltë humb jetën

Një shtetas shqiptar ka humbur jetën mëngjesin e sotëm në Sliema, Maltë.

Sipas mediave lokale, shqiptari, identiteti i të cilit ende nuk dihet, ka humbur jetën pas shembjes së një çatie.

Ai ka qenë duke punuar bashkë me një shqiptar tjetër kur çatia e shtëpisë që po ndërtonin është shembur dhe i ka zënë poshtë.

Një shtetas shqiptar ka humbur jetën mëngjesin e sotëm në Sliema, Maltë.

Sipas mediave lokale, shqiptari, identiteti i të cilit ende nuk dihet, ka humbur jetën pas shembjes së një çatie.

Ai ka qenë duke punuar bashkë me një shqiptar tjetër kur çatia e shtëpisë që po ndërtonin është shembur dhe i ka zënë poshtë.

Të Fundit