Sarande-denoncimi/ Drejtori i spitalit dhunon ish vjehrren, zvarritet hetimi-Stop-18 Mars 2021

Jemi ndalur në Sarandë, pasi një qytetare, Adelina Luca, denoncon ish-dhëndrin, se e ka dhunuar. Ajo thotë, se edhe prokurori ka zvarritur hetimin. Vajza e zonjës Adelina është divorcuar me ish-bashkëshortin e saj, dy vjet më parë, pas një martese 10-vjecare.Shkak është bërë një lidhje tjetër e tij, që sot është kurorëzuar në martesë.Kjo ka sjellë konflikte mes vajzës, mamasë së saj dhe të akuzuarit.Më 27 janar 2021, Erjon Dhroso, ish-dhëndri dhe drejtori i spitalit Sarandë, i hyn zonjës Adelina, në biznesin e saj dhe i vë duart në fyt dhe e dhunon, pasi sipas tij, zonja Adelina i kishte prerë rrugën, ose kishte fyer vajzën e tij.E dhunuara, e kallëzon në polici dhe policia ia referon rastin prokurorisë së Sarandës. Ajo i ka kërkuar prokurorit Ilir Hoxha, informacion mbi aktin e dosjes së saj dhe raporti mjeko-ligjor, që është kryer në Tiranë dhe jo në Sarandë.Adelina ka pretendime, pse vepra penale nuk është regjistruar si dhunë në familje, por si plagosje e lehtë me dashje.

Të Fundit