Sante Plus mbyllet në Kosovë e Maqedoni e hapet në Shqipëri?! 16 tetor 2018

“Stop” ka mësuar nga burime të Ministrisë së Shëndetësisë, se spitali privat Sante Plus ka aplikuar për licensë në Shqipëri dhe ka gati infrastrukturën për këtë.Por në rajon, në Kosovë e Maqedoni, ky spital është mbyllur për mosplotësim standardesh.Nga ana tjetër, edhe pse pa marrë ende licensën, Sante Plus ka shpallur ofertat e trajtimeve në facebook, duke premtuar ndërhyrje dhe trajtime estetike.

Të Fundit