Sa i dimë dhe këndojmë këngët shqip? Reagimet e qytetarëve kur dëgjojnë ato

Sa i dimë dhe i këndojmë këngët shqiptare? Ne ishim në rrugët dhe sheshet e Tiranës, për të nisur këngë, që duhet t’i vazhdonin qytetarët. Disa prej tyre i njohin e këndojnë, të tjerët e përcjellin situatën me batuta.

Të Fundit