“Rruget qe duam”/ firma e ndërtimit le rrugën pa pastruar!

Banorë ankohen per rrugën e cila dhe pse është shtruar, gurë dhe zhavorr janë lënë aty duke e bërë të pamundur kalimin e makinave.

Të Fundit