Rritja e çmimeve çmend qytetarët, kapin gazetarin në bulevard, ja çfarë e detyrojnë të bejë!

Disa nga shërbimet, që kanë filluar të kushtojnë gjithmonë e më shumë, janë ato të berberit. Gazetari i “Stop”, që realizon rubrikat e humorit, është maskuar si berber dhe të paktën për një ditë, u ka ofruar qytetarëve të Tiranës, qethje dhe rruajtje falas.

Të Fundit