Rreziku nga furgonët e autobuzët, kangjella te sanatoriumi. 13 mars 2018

Pak ditë më parë, “Stop” trasmetoi një vëzhgim në disa zona periferike dhe rrugë nacionale, ku autobuzë dhe furgonë, ndalojnë vend e pa vend për pasagjerë, duke u kthyer në rrezik publik. Por situata nuk ka ndryshuar, te rrethrrotullimi i Saukut apo pranë qendrës TEG. Ndërsa pranë sanatoriumit, bashkia ka vendosur kangjella, për të bërë të pamundur ndalimin e këtyre automjeteve.

Të Fundit