Rrezikon jetën nga momenti në moment, foshnja me leucemi niset drejt Italisë

Ajken Muca vetëm 20 muajsh është diagnostikuar me Leuçemi akute severe, një leuçemi shumë e rëndë dhe që përparon shumë shpejt! Foshnja rrezikon jetën nga momenti në moment. Kimioterapia, trajtimi dhe transplanti i palcës kushtojnë 168,000 Euro. “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” kanë hapur një llogari në gofuondme, për të ndihmuar Ajkenin e vogël. Për shkak të përkeqsimit të situatës, foshnja është nisur me urgjencë drejt Italisë dhe llogaria për ndihmën e tij, vazhdon të jetë e hapur.

Të Fundit