Revolta e mjekut: Ilacet e skaduara, thuaji Ramës, që tall by..gjithë ditën! 2 tetor 2018

Një e re ankohet në “Stop” se ka babain e sëmurë nga zemra dhe duhet të bëjë ndërhyrje urgjente për valvul e bypass. Por ka kohë që sorollatet dhe i ati cdo ditë luan me jetën. Në një përballje me mjekun, ky i fundit shpërthen me fjalët: materialet mjekësore janë të skaduara, thuaji Edi Ramës, që tall by..ën me njerëzit gjithë ditën?!

Të Fundit