Reagimi i fortë i ambasadës holandeze për padrejtësitë ndaj B52. 26 prill 2018

Emisioni “Stop” ka verifikuar tregun në 5 vende të rajonit tonë dhe Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Bosnja dhe Greqia tregtojnë pijen holandeze B52. Në një reagim të fortë, ambasada holandeze në Tiranë, shprehet e indinjuar për atë që ka ndodhur vetëm në Shqipëri me kompaninë holandeze dhe thotë, se mënyra sesi gjyqësori do të vendosë përfundimisht këtë cështje, do të monirohet nga ana e ambasadës, e cila ka vënë në dijeni për këtë shqetësim, edhe qeverinë shqiptare.

Të Fundit