Rames i prishet festa dhe alarmi i kompanise per konservat e tonit! 23 tetor 2018

Në një takim me nxënësit e ekselencës, kryeministri Rama u përball me revoltën e disave, të cilët i nxorri jashtë, duke kërkuar ndihmën e shoqëruesve.Në një artikull të mediave italiane bëhet me dije, se kompania ka vendosur tërheqjen e një serie të konservave të peshkut tono mareblu, për shkak të një problemi me paketimin, që mund të kompromentojë cilësinë e produktit. Por në Shqipëri, një alarm i tillë, nuk është njoftuar e sigurisht ky produkt nuk është tërhequr.

Të Fundit