Rama i “Stop”: Vleresoni me shume Ismail Qemalin apo mua?!.. – Stop – 1 Dhjetor 2020

Një grup shtetasish suedezë kanë kënduar këngën shqiptare “Xhamadani vija-vija” me rastin e festave të 28 dhe 29 nëntorit.Klintoni, nën petkun e kryeministrit Rama, ka pyetur qytetarët shqiptarë, nëse vlerësojnë më shumë Ramën apo Ismail Qemalin, burrin e shtetit, që bëri të mundur shpalljen e pavarësisë së vendit në 28 nëntor 1912.

Të Fundit