Rama i “Stop” komunikon me drejtues te qarqeve per zgjedhjet e 25 prillit-Stop-20 Prill 2021

Në prag të zgjedhjeve, gazetari i “Stop” është veshur dhe trukuar si Rama dhe ka komunikuar me koordinatorë të qarqeve, lidhur me mobilizimin për votime. Më pas është takuar me qytetarët, duke u dhënë avionë, si simbol i nisjes nga puna të aeroportit ë Kukësit.

Të Fundit