Rama i del zot Fatmir Xhafës, një vit më parë foli për Edvin drogën e Saje qorrin. 16 maj 2018


Në një sondazh të Komisionit Europian, shqiptarët rezultojnë populli më i palumtuar dhe më i pakënaqur me jetën e vet. Opozita protestoi para ministrisë së brendshme, duke kërkuar dorëheqjen e ministrit Fatmir Xhafa, për shkak të një audio-përgjimi me protagonist vëllain e tij.Por kryeministri Rama “i vuri gjoksin situatës”, duke deklaruar në mbledhjen e grupit parlamentar, se Xhafa nuk ka as përgjegjësi ligjore dhe as morale dhe zëri i pretenduar nuk është autentik.”Stop” sjell një klip të datës 14 qershor 2017, kur Rama gjatë një takimi elektoral në njësinë numër 5, i vuri vetes dhe bashkëpunëtorëve epitete me narko-trafik.

Të Fundit