Qytetaret: Puna ne shtet, fli gjume e firmos, palle ariu

Në këtë pjesë të parë të emisionit kemi pyetur qytetarët, sesi e përkufizojnë shtetin shqiptar. Reagimet ishin të ndryshme dhe shumica kishin kritika të forta ndaj shtetit. Por më pas ne i pyetëm, se megjithëse shtet jofunksional, pse të gjithë kërkojnë të punësohen në shtet.Përgjigjet e qytetarëve ishin, se në shtet ka shumë pushime, apo se janë të paguara sigurimet shoqërore.

Të Fundit