Qyetarët: Administrata e shtetit si organizatë terroriste, ditët e pushimit ikin në Dubai!

Këtë fundjavë administrata nis sërish pushimet, për shkak edhe të Festës së Bajramit dhe 1 majit.Ne kemi pyetur qytetarët për pushimet e administratës dhe shumë prej tyre thonë, se gati gjysma e vitit, punonjësve të shtetit u shkon pushime. Shumë prej të intervistuarve, që punojnë në sektorin privat, shprehen me humor, se i kanë zili kolegët e tyre, që i shkoi jeta pushime.

Të Fundit