QSUT, medikamenti i munguar për pacientët e onkologjikut 12 shtator 2018

Në QSUT gjatë muajit shtator ka munguar medikamenti i quajtur “avastin”.Emisioni “Stop” ka konstatuar mungesën në pavionin onkologjik dhe është interesuar pranë depos farmaceutike në QSUT.Pas ping-pongut në farmaci, depo dhe drejtorinë qendrore të QSUT-së,përgjigja ishte, se avastin nuk ka patur dhe nuk ka, për shkak të dështimit të tenderit.Por pak ditë pas këmbënguljes sonë, u sigurua ilaci i domosdoshëm.

Të Fundit